Turtle Wax 53167 Scratch Repair & Renew 207ml

Verkoopadviesprijs: € 15,99
Voor het permanent verwijderen van kleine krassen, oneffenheden en lichte wervelingen. Laat een beschermende hoogglanzende, reflecterende glans laag achter... Lees meer
  • Voor het permanent verwijderen van kleine krassen, oneffenheden en lichte wervelingen
  • Laat een beschermende hoogglanzende, reflecterende glans laag achter
  • Handmatig of met een polijstmachine te gebruiken
Omschrijving Turtle Wax 53167 Scratch Repair & Renew 207ml

Turtle Wax Scratch Repair & Renew met Heal & Seal is geformuleerd met precisie polijsttechnologie om lichte oxidatie, kleine krassen en wervelingen te verwijderen. Nieuwe precisie polijst ingrediënten verwijderen veel voorkomende oneffenheden en lichte wervelingen met de hand of machinaal. Door deze zelf richtende polijstingrediënten kan iedereen het product gebruiken.

Poets met een micorvezeldoek alle krassen weg totdat het gewenste resultaat is bereikt. Geen zorgen over het beschadigen van de bestaande lak of het creëren van een ongelijk uiterlijk. Turtle Wax Scratch en Swirl Repair Heal & Seal mengt zich tijdens het herstellen met de bestaande lak. Deze formule is geen “cover-up”, krassen worden permanent verwijderd. De snelle polijstformule herstelt de lak en laat de auto er weer als nieuw uitzien door eenvoudig en veilig oneffenheden in het oppervlak te verwijderen en beschermt vervolgens het oppervlak met de geavanceerde coating.

Turtle Wax Heal & Seal is ideaal voor alle auto’s met een harde of zachte verflaag, inclusief de heldere blanke lakafwerkingen van vandaag. Het polijstmiddel kan direct op krassen worden gebruikt, of worden gebruikt voor algemene reiniging en verwijdering van oxidatie. De ultrafijne, polijstende cellen elimineren lichte vlekken en laten een hoogglanzende, reflecterende glans achter. Met de hand of machinaal maakt de formule het lakoppervlakte glad tot een glasachtige glans en laat het een hoge beschermende langdurige glans achter.

Gebruik Turtle Wax was  om het resultaat te behouden. De formule biedt precisiereiniging die ook effectief om de helderheid te herstellen van harde kunststoffen. Dit is ook het perfecte product voor het verwijderen van vervaagde oxidatie van koplamp- en achterlichtlenzen.

Specificaties
Artikelnummer: 1830926
Netto inhoud: 207 ML
Netto gewicht (kg): 0.185
Menu