Turtle Wax 53335 Carnauba Wash & Wax 500ml

Verkoopadviesprijs: € 11,49
Turtle Wax Carnauba Car Wash en Wax is een innovatief mengsel van oppervlakte-actieve stoffen en carnaubawas. Laat een beschermende laag van was achter over de bestaande beschermlaag... Lees meer
  • Een innovatief mengsel van oppervlakte-actieve stoffen en carnaubawas
  • Laat een beschermende laag van was achter over de bestaande beschermlaag
  • Produceert een rijk schuim wat vuil losmaakt en inkapselt
Omschrijving Turtle Wax 53335 Carnauba Wash & Wax 500ml

Turtle Wax Carnauba Car Wash en Wax bestaat uit een innovatief mengsel van oppervlakte-actieve stoffen en carnaubawas voor de ultieme prestaties op het gebied van auto onderhoud. Carnauba Car Wash en Wax wordt gemaakt met de fijnste ingrediënten die veilig en zacht zijn voor zelfs de meest gevoelige auto-afwerkingen. Elke keer als Carnauba Car Wash en Wax gebruikt wordt laat het een beschermende laag van was over de bestaande beschermlaag achter om extra glans en bescherming te bieden.

De Carnauba Car Wash en Wax formule is pH-gebalanceerd en produceert een rijk schuim wat vuil losmaakt en inkapselt. Deze inkapselingstechnologie helpt voorkomen dat vuil opnieuw op de laklaag komt om wervelstrepen en kleine krassen op het oppervlak te verminderen.  Carnauba Car Wash en Wax, die pH-gebalanceerd zijn, zullen helpen om milieuvervuilende stoffen op de laklaag te neutraliseren, waardoor ze gemakkelijker te verwijderen zijn.  Het regelmatige gebruik van Carnauba Car Wash en Wax zal de auto fonkelend schoon houden zonder eerder toegepaste was te verwijderen. Carnauba Car Wash en Wax zullen uw auto helpen om die "net in de was gezette" blik te behouden.

Specificaties
Artikelnummer: 1830939
Netto inhoud: 500 ML
Netto gewicht (kg): 0.503
Downloads
Menu