Turtle Wax Speed Headlight Kit

Verkoopadviesprijs: € 21,49
De nieuwste verbetering van de Turtle Wax Speed Headlight Lens Restorer Kit vermindert de inwerktijd of werkt 35% sneller met betere resultaten... Lees meer
  • Een professioneel systeem en een precieze manier om de helderheid van koplampen en achterlichten te herstellen en/of te verbeteren
  • Vermindert de inwerktijd of werkt 35% sneller met betere resultaten
  • 1 Tweezijdige professionele Restoration Pad om hardnekkige plastic oxidatie te verwijderen
Omschrijving Turtle Wax Speed Headlight Kit

Turtle Wax introduceert nu een professioneel systeem en een precieze manier om de helderheid van koplampen en achterlichten te herstellen en/of te verbeteren bij door de zon beschadigde, gekraste, geoxideerde lenzen. Troebele, melkachtige en vergeelde lenzen kunnen het zicht 's nachts of tijdens slechte zichtomstandigheden verminderen.

De nieuwste verbetering van de Turtle Wax Speed Headlight Lens Restorer Kit vermindert de inwerktijd of werkt 35% sneller met betere resultaten. De nieuwe kit bevat een sneller en beter reinigende Headlight Lens Repair & Renew Compound die vergeling en zandstrepen beter verwijdert en slechts 1 tweezijdige professionele Restoration Pad nodig heeft om hardnekkige plastic oxidatie te verwijderen.

Een katoenen doek is nodig om de Headlight Lens Repair & Renew Compound aan te brengen en op te poetsen, maar deze is niet inbegrepen in de kit.

Specificaties
Artikelnummer: 1830814
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.134
Downloads
Menu