Turtle Wax X1835td Washandschoen Gorilla

Verkoopadviesprijs: € 12,99
De Turtle Wax Gorilla washandschoen is de ideale hulp bij het wassen van de auto. Door de perfecte pasvorm van de Gorilla handschoen is er nog beter contact mogelijk tussen hand en oppervlak, waardoor het oppervlak nog grondiger kan worden gereinigd... Lees meer
  • Door de perfecte pasvorm van de handschoen is er nog beter contact mogelijk tussen hand en oppervlak
  • Twee verschillende kanten een microvezel en een 3D insectennet
  • De microvezel in de washandschoen neemt meer water en shampoo op
Omschrijving Turtle Wax X1835td Washandschoen Gorilla

De Turtle Wax Gorilla washandschoen is de ideale hulp bij het wassen van de auto. Alleen een water met auto shampoo oplossing is voldoende voor het makkelijk schoonmaken. Door de perfecte pasvorm van de Gorilla handschoen is er nog beter contact mogelijk tussen hand en oppervlak, waardoor het oppervlak nog grondiger kan worden gereinigd. De handschoen heeft twee verschillende kanten; een microvezel en een 3D insectennet.

De goed reinigende werking van de groene microvezel zijde zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil eenvoudig kan worden verwijderd. Met de 3D insecten zijde kunnen niet krasgevoelige oppervlaktes zoals; koplampen, spiegels en ramen insectenvrij worden gemaakt. Gebruik deze zijde niet op het lakwerk van de auto!  De microvezels in de washandschoen neemt meer water en shampoo op. Daarnaast zorgt het zacht absorberende materiaal voor een betere verwijdering van vuil en vet.

Specificaties
Artikelnummer: 1831212
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.074
Downloads
Menu